...bagaikan terdengar bisikan rindu, mengalun kalimah menyapa keinsafan, kehadiranmu menyentuh kalbu, menyalakan obor pengharapan...
"Jika ingin sentiasa bahagia, tuntutlah ilmu, galilah pengetahuan, dan capailah pelbagai manfaat,nescaya semua kesedihan, kepedihan dan kecemasan itu akan lenyap"

“Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku kasih sayangMu, kasih sayang orang yg mengasihiMu, dan apa juga kasih sayang yang membawa aku dekat kepadaMu.”

.

Thursday, May 11, 2017

Keri Oyak Mini Reunion

Al salam alaykum

Lama sangat Khairi ajak aku pergi rumah dia, melawat Ja dan baby baru. Lama tak jumpa Ja sbb Khairi kena duduk kat Arab Saudi dan Ja balik duduk Kelantan la. Sekarang ni duduk di KL semula. 

Semalam cuti Hari Wesak, maka aku luangkan masa utk berziarah. Aku ajak Cik Pah sekali, sbb sekampung dgn Khairi selain dari seuniversiti. Eizzat pun dah 8 bulan, dah tak baby lagi hehehe. 

 


Memandangkan Khairi dah tak menulis di blog dah, sesiapa yg nak membaca buah fikiran dia yg sentiasa buat kita berfikir sakit kepala ni boleh cari di FB dgn nama Khairi Mohamad. Atau boleh cari novel-novelnya di Jemari Seni dgn nama pena, Xarine ataupun terbitan Fixi. 

Nanti kita berkumpul lagi ramai ye, insyaAllah. 

::: Hidup ini indah jika segalanya kerana Yang Maha Esa :::

No comments: