...bagaikan terdengar bisikan rindu, mengalun kalimah menyapa keinsafan, kehadiranmu menyentuh kalbu, menyalakan obor pengharapan...
"Jika ingin sentiasa bahagia, tuntutlah ilmu, galilah pengetahuan, dan capailah pelbagai manfaat,nescaya semua kesedihan, kepedihan dan kecemasan itu akan lenyap"

“Ya Allah Ya Tuhanku, kurniakanlah aku kasih sayangMu, kasih sayang orang yg mengasihiMu, dan apa juga kasih sayang yang membawa aku dekat kepadaMu.”

.

Sunday, May 14, 2017

Perjumpaan bekas rakan sekerja di kenduri kahwin bekas rakan sekerja

Al salam alaykum

Dapat undangan ke majlis perkahwinan En. Rasyid dan isterinya, Puan Ramona.

 
Selamat pengantin baru, semoga bahagia #tilljannah

 
Ustaz Din datang sorang hari ni, isteri dia jaga anak-anak tak sihat, berborak dgn mamat jambu jabatan, Jalaluddin Hassan. 

 
Bersama bos baru Jabatan Bekalan Rantaian, En. DJ Dave. 

 
Amir sekarang keja kat W*b*, Kak Anor yg bergelar ahli perniagaan dan Syura yg dah bergelar Ketua Jurubeli utk projek Pengerang. 

 
Juruacara memanggil kami staf dan bekas staf Syarikat Tambatan Pelampung Tunggal Malaysia Sdn Bhd utk bergambar kenangan dengan kedua mempelai. 

Entah bila lagi ada rezeki utk berjumpa mereka semua. Sebenarnya ramai yg tidak hadir walaupun telah mengesahkan kehadiran RSVP. Ramai muka baru yg aku tak kenal, ada muka yg aku selalu jumpa ketika ada majlis berbuka puasa (kadang-kadang ikut Kak Gee), dan yg lain-lain adalah rakan yg pernah berjawatan sama, Ketua Jurubeli, Pengurus Perolehan Projek, Pengurus Pakej dan Jurutera-jurutera kanan. 

Jumpa lagi di dalam group Whatsapp dan laman Facebook. 

::: Hidup ini indah jika segalanya kerana Yang Maha Esa :::

No comments: